«Εγκαταλείψτε την Ουκρανία»: Έκτακτη προειδοποίηση της ιταλικής πρεσβείας στο Κίεβο προς τους πολίτες!

Πολίτες ξένων κρατών καλούνται να φύγουν επειγόντως από την εμπόλεμη ζώνη…
Σε έκτακτη προειδοποίηση προέβη πριν από λίγη ώρα η ιταλική πρεσβεία στην Ουκρανία, προτρέποντας τους Ιταλούς πολίτες να αποφύγουν να ταξιδέψουν στην εμπόλεμη αυτή χώρα.

Παράλληλα, η πρεσβεία καλεί τους Ιταλούς πολίτες που βρίσκονται στην Ουκρανία να την εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό!

Σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS, η προειδοποίηση αφορά κατά κύριο λόγο τις περιοχές της ανατολικής και της νότιας Ουκρανίας, όπου οι βομβιστικές επιθέσεις είναι συχνότερες και πιο φονικές. «Συμπατριώτες μας που εξακολουθούν να βρίσκονται στη χώρα, καλούνται να την εγκαταλείψουν άμεσα. Παράλληλα, οι πολίτες καλούνται πάση θυσία να αποφύγουν να ταξιδέψουν στη χώρα», αναφέρει σημερινό tweet της ιταλικής πρεσβείας στο Κίεβο.

Η προειδοποίηση της Ιταλίας, μάλιστα, ακολουθεί εκείνες της Λευκορωσίας, της Ινδίας και της Κίνας, μεταξύ άλλων, χώρες οι οποίες επίσης κάλεσαν τους πολίτες τους που βρίσκονται στην Ουκρανία, να σηκωθούν να φύγουν χωρίς δεύτερη σκέψη.

Δυσοίωνο, προφανώς, σημάδι για την εξέλιξη του ρωσο-ουκρανικού πολέμου, την ώρα που η Ευρώπη ετοιμάζεται για τον πιο ζόρικο χειμώνα από την εποχή των αρχών του Β’ ΠΠ…