Στο στόχαστρο του ISIS ο μικρός γιος του Τραμπ, Μπάρον

Τον Λευκό Οίκο και συγκεκριμένα την οικογένεια του προέδρου των ΗΠΑ έβαλε και πάλι στο στόχαστρό του το ISIS.

Οπαδοί της τρομοκρατικής οργάνωσης απηύθυναν μέσω του Ίντερνετ ένα αρρωστημένο κάλεσμα σε τζιχαντιστές για «να σκοτώσουν τον μικρό γιο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ», τον 11χρονο Μπάρον, που απέκτησε από το γάμο του με τη Μελάνια.

Σύμφωνα με το SITE οι υποστηρικτές του ηγέτη του «Ισλαμικού Κράτους» αλ Μπαγκάντι δημοσίευσαν το όνομα του σχολείου του παιδιού, καθώς και το χάρτη όπου αυτό βρίσκεται.

Ο Μπάρον γεννήθηκε στις 20 Μαρτίου του 2006 κι είναι το τελευταίο από τα πέντε παιδιά του Ρεπουμπλικανού προέδρου. Τα τρία πρώτα τα απέκτησε από τον πρώτο γάμο του με την Ιβάνα Τραμπ και την Τίφανι από το δεύτερο γάμο του με την ηθοποιό Μάρλα Μέιπλς. Ο Τραμπ είναι μεν μόλις 11 ετών αλλά έχει ήδη γίνει θείος, αφού ο αδελφός του Ντόναλντ τζούνιορ έχει παιδιά, η Ιβάνκα τρία και ο Έρικ άλλο ένα.

Μετά την ορκωμοσία του Τραμπ, η Μελάνια παρέμεινε στη Νέα Υόρκη προκειμένου να τελειώσει ο Μπάρον την Ε’ Δημοτικού στο σχολείο, όπου είχε ξεκινήσει τη σχολική χρονιά, το Columbia Grammar & Preparatory School. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ κι ο γιος της μετακόμισαν στις αρχές του καλοκαιριού στο Λευκό Οίκο. Στην Ουάσιγκτον ο μικρός Μπάον φοιτά πλέον στο σχολείο St. Andrew’s στον Πότομακ. Είναι η πρώτη φορά που ο γιος ενός Αμερικανού προέδρου δεν φοιτά στο Sidwell Friends.

Μετά τις τελευταίες απειλές των τζιχαντιστών αναμένεται να ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας του.

Πηγή:  iefimerida.gr