Σρι Λανκα: «Τοξικό μαστίγιο» για τους υπευθύνους της συναυλίας του Enrique Iglesias ζητά ο Πρόεδρος

Τιμωρία με «τοξικό μαστίγιο» για τους υπευθύνους του μουσικού θεάματος ζητά ο Πρόεδρος της Σρι Λάνκα, Μαϊθριπάλα Σιρισένα, για τις ”ενοχλητικές” και αντίθετες προς τα χρηστά ήθη της χώρας σκηνές που εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Ισπανού τραγουδιστή, Enrique Iglesias.

Στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στις 20 Δεκεμβρίου στη Σρι Λάνκα δεκάδες ήταν οι γυναίκες που έτρεξαν προς τη σκηνή προσπαθώντας να φιλήσουν τον Enrique Iglesias, ενώ μερικές από αυτές πέταξαν τα εσώρουχά τους προς το μέρος του.

Ο Πρόεδρος της χώρας χαρακτήρισε τις γυναίκες αυτές «απολίτιστες» και τόνισε πως οι διοργανωτές πρέπει να «μαστιγωθούν με τοξικές ουρές», καθώς δήλωσε σοκαρισμένος από το θέαμα.

«Πρόκειται για απολίτιστη συμπεριφορά που πάει κόντρα στην κουλτούρα μας. Δεν εκτιμώ ότι οι γυναίκες αυτές που πέταξαν τα εσώρουχά τους πρέπει να μαστιγωθούν με τοξικά μαστίγια, αλλά εκείνοι που διοργάνωσαν τη συναυλία πρέπει να τιμωρηθούν με αυτόν τον τρόπο», πρόσθεσε ο Σιρισένα.

Η τιμωρία με μαστίγιο τοξικών ουρών αποτελούσε τιμωρία στη Σρι Λάνκα στο Μεσαίωνα και αποτελεί λαϊκή έκφραση όταν κανείς θέλει να κάνει λόγο για αυστηρή τιμωρία.

iglesiasina