5ος Συνεχόμενος Χρόνος βράβευσης της IDE από τη Raytheon

To Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη 4 αστέρων απονεμήθηκε στην IDE (INTRACOM Defense Electronics) από τη Raytheon. Αυτός ήταν o 5ος συνεχόμενος χρόνος που η IDE παραλαμβάνει Βραβείο Διακεκριμένου Συνεργάτη από τη Raytheon.

Το βραβείο αυτό απονέμεται από τη Raytheon σε προμηθευτές κορυφαίων επιδόσεων, με αξιόπιστα προϊόντα και έγκαιρες παραδόσεις.

H Raytheon IDS καθιέρωσε το πρόγραμμα των ετήσιων Βραβείων Διακεκριμένων Συνεργατών, για επιβράβευση των προμηθευτών οι οποίοι έχουν προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες και συνεργασία που υπερβαίνουν τις απαιτήσεις του πελάτη.

Ο Δρ. Γεώργιος Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της IDE, δήλωσε: “Η IDE τιμάται ως  ένα μακροχρόνιο μέλος του προγράμματος επιβράβευσης της Raytheon, στο οποίο αντανακλάται η συνεχής δέσμευση για τον έλεγχο της ποιότητας, τη βελτίωση των διαδικασιών καθώς και την υψηλού επιπέδου υποστήριξη των πελατών”.

Σχετικά με την IDE

IDE_logo_1024_1024Η IDE, εταιρία-ηγέτης στην ανάπτυξη και παραγωγή ηλεκτρονικών και επικοινωνιών αμυντικών συστημάτων στην Ελλάδα, είναι θυγατρική της Intracom Holdings, ενός από τους μεγαλύτερους πολυεθνικούς ομίλους τεχνολογίας στη Ν.Α. Ευρώπη. Η IDE έχει αποκτήσει μοναδική τεχνογνωσία στη σχεδίαση, ανάπτυξη και παραγωγή προϊόντων που ενσωματώνουν τεχνολογίες αιχμής σε τακτικές επικοινωνίες αμυντικών συστημάτων, συσκευές κρυπτογράφησης, συστήματα διοίκησης ελέγχου και επικοινωνιών (C3I), στην επιτήρηση, αναγνώριση και ασφάλεια, σε υβριδικά συστήματα ηλεκτρικής ισχύος και συστήματα αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας, πυραυλικές ζεύξεις μεταφοράς δεδομένων (data links), ηλεκτρονικά πυραυλικών συστημάτων, λογισμικό αμυντικών εφαρμογών και συστήματα ελέγχου και δοκιμών.

Η εταιρία συμμετέχει επίσης σε διεθνή προγράμματα ανάπτυξης και παραγωγής όπως και σε διεθνείς συνεργασίες για την παραγωγή και εξαγωγή αμυντικού εξοπλισμού και περιλαμβάνεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του ΝΑΤΟ. Η IDE εξάγει προϊόντα, λύσεις και υπηρεσίες στην Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, ΗΠΑ, Κύπρο, Λουξεμβούργο (NSPA), Σουηδία και Φινλανδία.