17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας

17ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας

Η συμβολή των εθελοντών στη διοργάνωση του Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου της Ελλάδας, όλα αυτά τα χρόνια, ήταν εξαιρετικά σημαντική.
Αυτή η αφιλοκερδής βοήθεια αυτών των ανθρώπων που αφιερώνουν τον πολύτιμο χρόνο τους στο Φεστιβάλ, είναι ανεκτίμητη.

Γι αυτό και το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος και η , προσκαλούν και πάλι, όσους αγαπούν το σινεμά και τη γαλλική γλώσσα να συμμετάσχουν ενεργά στη διοργάνωση, που θα γιορτάσει φέτος τα 17α γενέθλια της.

Εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς ανθρώπους του χώρου, καθώς επίσης και να απολαύσουν δωρεάν τις ταινίες του προγράμματος.

Στα χρόνια που προηγήθηκαν της φετινής διοργάνωσης, το φεστιβάλ είχε την τιμή να φιλοξενήσει κάποιους από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους του Γαλλόφωνου πολιτισμού, μεταξύ των οποίων και οι Jean-Paul Gaultier, Catherine Deneuve, Claudia Cardinale, Anna Mouglalis, Diane Kruger, Ludivine Sagnier, Emir Kusturica, Jean Reno, Jane Birkin, Richard Berry, Stéphane Bern, Daphné Roulier, Antoine de Caunes, Francois-Xavier Demaison, Jacques Perrin, Rémi Bezançon, Murielle Coulin, Radu Mihaileanu, Tony Gatlif, Alix Delaporte, Clémence Poesy, Alexandre Desplat, Ariane Labed, Carole Bouquet, Patrice Leconte, Arnaud Des Pallières, Nathalie Baye, Valeria Bruni-Tedeschi, Karine Viard.

Φέτος το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί στην Αθήνα, από τις 7 έως τις 13 Απριλίου και στη Θεσσαλονίκη από τις 14 έως τις 21 Απριλίου 2016.

Απαραίτητα προσόντα για τους εθελοντές: να μιλούν ελληνικά, πολύ καλή γνώση των Γαλλικών ή/και άλλης ξένης γλώσσας και να είναι πρόθυμοι να εμπλακούν στις διάφορες δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

Αυτές οι θέσεις εθελοντισμού αφορούν στην Αθηναϊκή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Στείλτε e-mail με το προφίλ σας, στα Ελληνικά ή στα Γαλλικά, έως τις 29 Φεβρουαρίου 2016, και ετοιμαστείτε να ζήσετε την εμπειρία ενός μεγάλου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ.

Διεύθυνση αποστολής e-mail: stsitomeneas@ifa.gr