Ισραήλ

Διαγωνισμός καινοτομίας Start Tel Aviv

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα σε συνεργασία με τους Industry Disruptors-Game Changers (ID-GC) σας προσκαλούν στην εκδήλωση για την παρουσίαση των προτάσεων στα πλαίσια του διαγωνισμού καινοτομίας Start Tel Aviv, του μεγαλύτερου φεστιβάλ καινοτομίας του Ισραήλ, που για 2η φορά ανοίγει τις πόρτες του σε νέους Έλληνες startuppers. http://dldtelaviv.com/

Οι 7 φιναλίστ με τις καλύτερες ιδέες που θα αναδειχθούν κατόπιν διαδικασίας αξιολόγησης, θα παρουσιάσουν τις προτάσεις τους ζωντανά μπροστά σε κοινό και ομάδα κριτών.

Για τον νικητή που θα ταξιδέψει στο Ισραήλ θα σχεδιαστεί συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει παρακολούθηση εργαστηρίων (workshops) και ομιλιών καθώς και μια σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους του ισραηλινού οικοσυστήματος.

Για να παρακολουθήσετε το event είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
Λίγα λόγια για το διαγωνισμό:
O διαγωνισμός απευθύνεται σε ελληνικές τεχνολογικές startups που βρίσκονται σε στάδιο αρχικής χρηματοδότησης και έχουν ήδη αναπτύξει ένα πρωτότυπο του προϊόντος τους.
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 20 Μαΐου 2016.
Καταθέστε την ιδέα σας στον διαγωνισμό καινοτομίας Start Tel Aviv και διεκδικείστε τη συμμετοχή σας στο DLD Tel Aviv Innovation Festival, το μεγαλύτερο φεστιβάλ στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας που θα πραγματοποιηθεί στις 25 – 29 Σεπτεμβρίου 2016 στο Ισραήλ.
Ο διαγωνισμός διοργανώνεται για δεύτερη φορά στην Ελλάδα από την Πρεσβεία του Ισραήλ σε συνεργασία με τους Industry Disruptors – Game Changers (ID-GC) και σκοπό έχει την προώθηση της νεοφυούς επιχειρηματικότητας και της συνεργασίας Ελλάδας-Ισραήλ στον τομέα της καινοτομίας.
Χρήσιμα links: