Γιατί ο Εμανουέλ Μακρόν δεν κλείνει ραντεβού πριν από τις 9 το πρωί

Το περιοδικό Closer αναφέρει ότι ο Γάλλος πρόεδρος έχει δώσει σαφείς εντολές στους συνεργάτες του, καθώς θεωρεί τα πρωινά… «ιερά»

Τα πρωινά του Γάλλου προέδρου είναι αφιερωμένα στην σύζυγό του. Μακρόν και Μπριζίτ προσπαθούν να απολαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί.

Σύμφωνα με το γαλλικό περιοδικό  Closer, κάθε πρωί, ο 39χρονος πρόεδρος της Γαλλίας πίνει το καφέ του,τρώει κρουασάν και συζητώντας τα «νέα της ημέρας» με την αγαπημένη του Μπριζίτ.

Τα πρωινά του Εμανουέλ Μακρόν είναι «ιερά». Και οι στιγμές που περνάει με τη σύζυγό του είναι εξίσου ιερές. Ο Εμανουέλ Μακρόν, σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού “Closer” , έχει δώσει σαφείς εντολές στους συνεργάτες του να μην του κλείνουν ποτέ ραντεβού πριν τις εννέα το πρωί.

Σύμφωνα με τον Φιλίπ Μπεσόν, γνωστό συγγραφέα στη Γαλλία και έμπιστο του Μακρόν, ο πρόεδρος της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας είναι πολύ προσεκτικός με τη σύζυγό του:

«Έχει ένα ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα και, για το λόγο αυτό, τον ελεύθερο χρόνο του θέλει να τον περνάει μόνο με την σύζυγό του.

Ο Μακρόν δεν θέλει να της χαλάει το χατίρι και φροντίζει να την συνοδεύει παντού. Κυρίως στο θέατρο. Την περασμένη εβδομάδα, το προεδρικό ζεύγος γιόρτασε δέκα χρόνια γάμου απολαμβάνοντας ένα λουκούλλειο δείπνο στις Bερσαλλίες.

Νωρίτερα Μακρόν και Μπριζίτ παρακολούθησαν την θεατρική παράσταση “Ταρτούφος”».