Ο δήμαρχος του Τελ Αβίβ, Ron Huldai, με το δήμαρχο Αθηναίων, Γ. Καμίνη, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, υποδέχθηκε το Δήμαρχο του Τελ Αβίβ, κ. Ron Huldai, στον Κόμβο Αλληλοβοήθειας Πολιτών του δήμου Αθηναίων. Ο κ. Καμίνης ενημέρωσε το Δήμαρχο του Τελ Αβιβ για την κοινωνική δομή και τον τρόπο λειτουργίας της, που σήμερα ενισχύει με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης περισσότερες από 8.300 οικογένειες και μοναχικά άτομα στην Αθήνα.

Ο κ. Huldai έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις πολιτικές κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης που αναπτύσσει ο δήμος Αθηναίων, καθώς επίσης και για τη στρατηγική της πόλης της Αθήνας στη δημιουργία προϋποθέσεων για νέες θέσεις εργασίας στην πρωτεύουσα.

Το Δήμαρχο του Τελ Αβίβ συνόδευε η σύζυγός του, καθώς επίσης και ο διευθύνων σύμβουλος του Tel Aviv Global Tourism” κ. Eytan Schwartz. Στη συνάντηση συμμετείχαν η διευθύντρια του γραφείου του δημάρχου Αθηναίων και πρόεδρος της Εταιρίας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής Αθηνών κυρία Μαρία Λογοθέτη και η πρόεδρος του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηνών κυρία Ελένη Κατσούλη.

kamkomvall

φωτο: Δήμος Αθηναίων